YRITYS

YRITYS

MONIALAKONSERNI ELFVING

Monialakonsernina toimiva Elfving-ryhmä sai alkunsa vuonna 1910 perustetusta agentuuriyrityksestä, joka aloitti toimintansa valmistamalla myöhemmin suomalaisille hyvin tutuksi tulleita Hangon keksejä. 1920-luvun lopulla toiminta myytiin Fazerille ja alkunsa sai Elfvingin Kalastuslaivue, joka aloitti sillin kalastuksen Itämerellä ja Pohjois-Atlantilla.

Sotien jälkeen ja 1950-luvulla yhtiön liiketoiminta suuntautui yhä enenevässä määrin konekauppaan lypsykoneiden ollessa ensimmäisiä edustuksia. Myöhemmin tulivat mukaan mm. lumiaurat ja -lingot, moottorisahat ja Vespat. Vuosien mittaan liiketoiminta on teknisen tukkukaupan lisäksi laajentunut työvaatteiden, suojainten ja tiemerkintöjen toimialoille. Teknisen tukkukaupan puolelle on tulleet mopot ja mopoautot. Työvaatteiden jälleenmyynti tapahtuu Vantaan Koivuhaassa.

Elfving-ryhmään kuuluu useita toimialoja sekä edustamme useita maailman johtavia tuotemerkkejä. Elfving-ryhmä työllistää keskimäärin n. 12 henkilöä ja liikevaihto on noin 5 milj. euroa.

 

Oy Elfving Ab

Oy Elfving Ab on konsernin emoyhtiö, joka vastaa konsernin tukipalveluista kuten taloushallinto, HR-, ICT- ja logistiikka. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Vantaan Petikossa.

 

Elfving Forteco

Elfving Forteco maahantuo ja markkinoi ajoneuvoja. Tuotevalikoimaan kuuluvat Peugeot-skootterit, Drac-ja Conan-mopot, Aixam-mopoautot sekä Genergia sähköskootterit. Elfving Forteco:n maahantuomat ajoneuvot myydään ja huolletaan valtuutetun jälleenmyyjäverkoston kautta. Elfving Forteco on aputoiminimi Oy Elfving Ab:lle.

 

Elfving Signum Oy Ab

Elfving Signumin liiketoiminta on myyty Cleanasol Oy:lle. Lisätietoja tästä

 

Oy Elfving Safety Ab

Elfving Safety tuo maahan ja markkinoi Jobman- ja Dassy-työvaatteita ja Texstar-yritysvaatteita sekä AboutBlu turvakenkiä. Elfving Safetyn maahantuomat tuotteet myydään yrityksille ja kuluttajille jälleenmyyjäverkoston kautta.

 

Elfving Center

Elfving Center toimii työvaate- ja suojainjälleenmyyjänä pääkaupunkiseudulla edustaen mm.  Jobman-, Dassy-, HellyHansen- ja Atex työvaatteita sekä Texstar-yritystysvaatteita. Myymälän valikoimaan ja palveluun kuuluvat myös henkilökohtaset suojaimet, turvakengät, varusteet sekä logopainatus. Elfving Centerillä on myymälä Vantaalla sekä verkkokauppa.