BRÄNDIMME

BRÄNDIMME

Elfving edustaa useita maailman johtavia tuotemerkkejä.

Ajoneuvot

Card image

AODES traktorimönkijät ovat uusin edustuksemme. Valikoimassa ovat vahvoilla V-twin moottoreilla varustetut 650cc-1000cc ATV:t sekä rinnakkainistuttavat 650cc ja 1000cc UTV:t.

Tutustu

Card image

Drac on vuodesta 2016 alkaen ollut Suomen myydyin 50cc supermoto. Dracit valmistetaan Espanjassa, ja mallistosta löytyy 9 upeaa ”tuning-design” menopeliä. Suomessa joka neljäs myyty 50cc supermoto on Drac.

Tutustu

Card image

Peugeot skootterit on jo käsite – Vuodesta toiseen Suomen myydyin 50cc skootteri! Suomen markkinoilla jo 29 vuotta ja 35.000 toimitettua Peugeotia. Mallisto kattaa 23 erilaista 50cc versiota, sekä lisäksi upeat retrohenkiset Django 125 cc moottoripyöräluokan skootterit. Suomessa lähes joka toinen myyty 50cc skootteri on Peugeot.

Tutustu

Card image

Legendaarisesti muotoillut Conan minimotot ovat perinteisiä ”monkey”-mopoja. Mallistosta löytyy niin ”8-classic”-renkailla, kuin ”10 Street” – katurenkailla olevat versiot. Conanin myynninkasvu vuonna 2020 oli huikeat 77,5% !

Tutustu

Card image

Aixam on Euroopan suurin mopoautovalmistaja, jonka tehtaat sijaitsevat Ranskassa Aix Les Bainsissa. Aixam mallisto on laaja, käsittäen 4 päämallia, ja niistä eri varustelumallit lähtien perusversioista aina luxus-varusteisiin GT-versioihin. Suomessa Aixamin markkinaosuus vuonna 2020 oli 39,8% kaikista myydyistä mopoautoista.

Tutustu

Card image

Genergia sähköskootterit ovat edustamistamme ajoneuvoista pelkästään sähköllä kulkevia ajoneuvoja. Genergia sähköskootterit ova markkinoilla ns. mopoversioina 2:lla eri mallilla, ja niissä 2:lla eri varustelulla. Dynaaminen, Moderni, Äänetön, Taloudellinen – Energize Your lifestyle!

Tutustu